Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till alla på en gång

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till alla på en gång.


Vad betyder alla på en gång

Sett till sin synonym betyder alla på en gång ungefär i korus, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till alla på en gång. Vår databas innehåller även en exempelmeningar på hur ordet alla på en gång kan användas i en mening.


Exempelmeningar för alla på en gång

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet alla på en gång kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Måltiderna bestod av många rätter som serverades enligt ett manér kallat service en confusion eller alla på en gång.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Mer information om alla på en gång

Andra sätt att lära sig mer kring vad alla på en gång betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av alla på en gång är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om alla på en gång

  • Antal bokstäver: 12
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 7

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är i korus synonymt med alla på en gång, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.