Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till ägarinna

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till ägarinna.


Vad betyder ägarinna

Sett till sin synonym betyder ägarinna ungefär matte, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till ägarinna. Vår databas innehåller även sju böjningar av ägarinna samt en exempelmeningar på hur ordet ägarinna kan användas i en mening.


Böjningar av ägarinna

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet ägarinna.


Exempelmeningar för ägarinna

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet ägarinna kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Syrenen får ett unikt namn och uppkallas efter Löfstad slotts sista ägarinna Emilie Piper, som var mycket trärdgårdsintresserad.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Närmeord till ägarinna

I vår databas över ord finns 1 ord som innehåller eller liknar ägarinna.


Mer information om ägarinna

Andra sätt att lära sig mer kring vad ägarinna betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av ägarinna är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om ägarinna

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ägarinna i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 13
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är matte synonymt med ägarinna, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.