Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till rekryterare

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till rekryterare.Vad betyder rekryterare

Sett till sin synonym betyder rekryterare ungefär person som värvar, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till rekryterare. Vår databas innehåller även två exempelmeningar på hur ordet rekryterare kan användas i en mening samt information kring ordets popularitet på internet.


Exempelmeningar för rekryterare

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet rekryterare kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Han har rapporterats eller misstänkts tillhöra entouraget kring en islamistisk rekryterare, säger en anonym utredningskälla till nyhetsbyrån AFP.  
  2. Nytt avtal med kommunernaValidering innebär att en rekryterare eller studievägledare värderar en persons alla kunskaper och erfarenheter med hjälp av ett speciellt dataprogram, ValiWeb.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "rekryterare" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet rekryterare förekommer det i genomsnitt ca. 590 sökningar på ordet per månad på internet.Närmeord till rekryterare

I vår databas över ord finns 3 ord som innehåller eller liknar rekryterare.


Mer information om rekryterare

Andra sätt att lära sig mer kring vad rekryterare betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av rekryterare är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om rekryterare

  • Antal bokstäver: 11
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för rekryterare i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 20
  • Ordets poäng i Betapet: 19
  • Ordets poäng i WordFeud: 19

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är person som värvar synonymt med rekryterare, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.