Logotyp för Synonymer.nu.
 

Vad betyder okaraktäristiskt

Vi saknar tyvärr synonymer till ordet okaraktäristiskt i vår databas, däremot innehåller vår databas en engelsk översättning till okaraktäristiskt.


Engelsk översättning av okaraktäristiskt

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet okaraktäristiskt.


Mer information om okaraktäristiskt

Andra sätt att lära sig mer kring vad okaraktäristiskt betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av okaraktäristiskt är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om okaraktäristiskt

  • Antal bokstäver: 16
  • Antal vokaler: 6
  • Antal konsonanter: 10

Grundpoäng för okaraktäristiskt i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 26
  • Ordets poäng i Betapet: 28
  • Ordets poäng i WordFeud: 26

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.