Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till agenter

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till agenter.Vad betyder agenter

Sett till sin synonym betyder agenter ungefär spioner, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till agenter. Vår databas innehåller även fem exempelmeningar på hur ordet agenter kan användas i en mening samt information kring ordets popularitet på internet.


Exempelmeningar för agenter

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet agenter kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

 1. De tolv ryssarna pekas ut som agenter vid den ryska underrättelsetjänsten GRU, och åtalades i fredags.  
 2. Enligt domen hade han lämnat över identiteter på ryska agenter verksamma i utlandet till brittiska MI6.  
 3. Det är fortfarande diskussion men jag har mina agenter som jobbar på det, säger Elias Pettersson till TT.  
 4. Men de talade ut under falsk identitet och är egentligen agenter för den ryska underrättelsetjänsten GRU.  
 5. Den senaste tiden har västvärlden öppet pekat ut ryska agenter som skyldiga till attacker mot deras länder.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "agenter" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet agenter förekommer det i genomsnitt ca. 140 sökningar på ordet per månad på internet.Närmeord till agenter

I vår databas över ord finns 5 ord som innehåller eller liknar agenter.


Mer information om agenter

Andra sätt att lära sig mer kring vad agenter betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av agenter är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om agenter

 • Antal bokstäver: 7
 • Antal vokaler: 3
 • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för agenter i olika ordspel

 • Ordets poäng i Alfapet: 8
 • Ordets poäng i Betapet: 8
 • Ordets poäng i WordFeud: 8

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är spioner synonymt med agenter, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.